Webbutik

Färdig fastehärmande kost för fem dagar

Med fastehärmande kost kan du få fastans fördelar och ändå äta tillräckligt för vardagen. Våra färdiga matpaket gör det enkelt att ta en sådan period på fem dagar och att upprepa till exempel varannan månad (5:55). Hälsopaketet är en ekologisk, gluten- och laktosfri hälsoboost. Måltidspaketet ger mer vardagslik mat med exempelvis soppor.

 

Du får flera omedelbara effekter av ett matpaket med fastehärmande kost:

  • Du går ner flera kilo i vikt
  • Märkbart mycket bukfett försvinner
  • Många rapporterar ökad lyster i huden
  • Du mår bättre och och tänker klarare

På sikt håller upprepade perioder med fastehärmande kost diabetes typ 2 och andra sjukdomar borta, motverkar bildningen av bukfett och stimulerar bildningen av hjärnceller. Om du har bestämt dig för att göra skillnad på lång sikt rekommenderar vi prenumeration på våra 5:55 Matpaket. Då kommer de automatiskt varannan månad. Du kan självfallet även beställa matpaketen utan prenumeration om du vill fasta fem dagar med fastehärmande kost på ditt sätt.

Jag råder mina överviktiga patienter att de ska börja med tre cykler fastehärmande kost. Sedan är jag övertygad om att många kommer att fortsätta varannan månad för långsiktig optimering av hälsan. Det här är den diet som har bäst forskningsstöd. Joel Kahn, läkare.

Paketet gör att jag vet exakt vad jag ska äta. Det går inte att fuska och det är en viktig aspekt.” Björn, 45, Västerås.

Visar alla 4 resultat