Webbutik

Färdig fastehärmande kost

Med fastehärmande kost kan du få fastans fördelar och ändå äta tillräckligt för vardagen. Våra färdiga matpaket gör det enkelt att ta en sådan period på fem dagar och att upprepa till exempel varannan månad (5:55)

 

Förutom effekterna på sikt får du även en omedelbar effekt av ett matpaket med fastehärmande kost:

  • Du går ner flera kilo i vikt
  • Märkbart mycket bukfett försvinner
  • Många rapporterar ökad lyster i huden
  • Du mår bättre och och tänker klarare

Om du har bestämt dig för att göra skillnad på lång sikt rekommenderar vi prenumeration på våra 5:55 Matpaket. Då kommer de automatiskt varannan månad. Det är de upprepade perioderna med fastehärmande kost som håller diabetes typ 2 och andra sjukdomar borta, som håller nere bildningen av bukfett och stimulerar bildningen av hjärnceller. Du kan självfallet även beställa matpaketen utan prenumeration om du vill fasta fem dagar med fastehärmande kost på ditt sätt.

Jag råder mina överviktiga patienter att de ska börja med tre cykler fastehärmande kost. Sedan är jag övertygad om att många kommer att fortsätta varannan månad för långsiktig optimering av hälsan. Det här är den diet som har bäst forskningsstöd. Joel Kahn, läkare.

Paketet gör att jag vet exakt vad jag ska äta. Det går inte att fuska och det är en viktig aspekt.” Björn, 45, Västerås.

Visar alla 6 resultat